به گزارش «ایثار نیوز» دومین همایش ملی تجلیل از طلاب ممتاز شاهد و ایثارگر حوزههای علمیه با حضور حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی، حجتالاسلاموالمسلمین مروی معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، آیتالله حسینی بوشهری، آیتالله مقتدایی دبیر شورای عالی حوزههای علمیه، حججاسلام والمسلمین فقیهی عضو جامعه مدرسین، سعیدی امام جمعه قم، آشتیانی معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین و ملک دار معاون امور دانشآموختگان حوزه در سالن اجتماعات جامعه مدرسین برگزار شد.
در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلامالله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، حجتالاسلاموالمسلمین ملکدار معاون امور دانشآموختگان حوزه به حضار خیرمقدم گفت.
وی با اشاره به اینکه نخستین همایش تجلیل از طلاب ممتاز و ایثارگر حدود دوسال پیش برگزار شد، ابراز داشت: در سالهای اخیر ستاد شاهد و ایثارگر حوزوی با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و مرکز مدیریت حوزههای علمیه شکل گرفته که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و فعالیتهای خوبی داشته است.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین مؤذنی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه ملی است، شهدا از همه اقشار بودند و همه دستگاههای فرهنگی موظفاند در راستای ترویج این فرهنگ ارزشمند تلاش کنند و حوزهها بهخصوص طلاب شاهد و ایثارگر نیز با ایجاد شبکههای اجتماعی معتمدین معین میتوانند در این راستای گامهای مؤثری بردارند.
حجتالاسلاموالمسلمین مؤذنی افزود: ضعفهای ما در لایههای فرهنگی باعث شده تا دشمن جرأت و جسارت پیدا کند؛ امروز باید طلاب شاهد و ایثارگر در عرصه علمی و فرهنگی بدرخشند و با سلاح علم و فرهنگ به مقابله با تهاجم فرهنگی برخیزند.
وی با تأکید بر اینکه طلاب و روحانیت شاهد و ایثارگر بهترین حامیان نظام و انقلاب هستند و باید الگوی جامعه باشند افزود: امیدواریم در آینده نهچندان دور شاهد تشکیل اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر حوزوی باشیم تا از نظرات و رهنمودهای ایشان بهرهمند شویم.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد با اشاره به آمار 171 هزار دانشجو، 65 هزار دانشآموز و 2640 طلبه شاهد و ایثارگر افزود: آمار طلاب شاهد و ایثارگر بیش از این تعداد است و امروز اساتید نخبه شاهد و ایثارگر حضور دارند که در این آمار نیستند و این ضعف موجود است و باید با تشکیل تیمی از سوی ستاد شاهد حوزوی تشکیل و افراد شناسایی شوند
حجتالاسلاموالمسلمین مؤذنی اضافه کرد: از مهمترین مصوبات ستاد شاهد حوزوی تجلیل از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر بود که تلاش داریم تا با برگزاری همایشهای عملی، ضمن پاسداشت و تجلیلی از ممتازان نخبه، اهمیت جایگاه رفیع ایثار و شهادت، تقویت بنیه علمی، معرفی توانمندی این عزیزان، بهرهمندی از این سرمایهها در جایگاه مدیریتی را دنبال کنیم.
سپس آیتالله حسینی بوشهری مدیر حوزههای علمیه با اشاره به اینکه جامعه نیازمند الگو است، گفت: امروز بهترین الگو فرزندان شهدا هستند و مسیر و خطی که شما انتخاب میکنید بهترین الگو برای پایداری انقلاب است و هیچ شائبهای ندارد.
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی بوشهری در همایش تجلیل از نخبگان شاهد و ایثارگر استان قم افزود: امید است حوزههایی داشته باشیم با بیشترین طلاب ممتاز شاهد و ایثارگر، شما بهواسطه شهدا الگوی جامعه هستید و باید این جایگاه را حفظ کنید در جبهه فرهنگی و در پیروی از شهدا باید با سلاح علم و دانش به مقابله با دشمن برخاست و آنان که برای نظام سرمایه گذاشتهاند از همه موظفتر به حفظ این نظام هستند.
وی به فرمایشات امام و رهبری در خصوص توجه به رسیدگی به امور فرهنگی ایثارگران اشاره کرد و افزود: دیروز جبهه نظامی بود و شهدا در جبهه مؤمنان به دفاع برخاستند و یک وجب از این خاک را به دشمن ندادند؛ امروز جبهه فرهنگی است و جنگ فرهنگی مقابله فرهنگی میطلبد با علم و پژوهش و برنامهریزی باید برنامه دشمن را خنثی ساخت.
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی بوشهری اضافه کرد: امروز طلاب شاهد یادگاران شهدا، مسیر و خط و سخن شما بهترین الگو است و در این راه رسالت سنگینی بر عهده دارید. اگر کار خوب از هرکس پسندیده است از شما پسندیدهتر است چراکه وابسته به خاندان شهدا هستید، باید الگو باشید و الگو بمانید.
وی تأکید کرد: شهدا و خاندان شهدا مایه افتخار نظام هستند و اگر رهبر معظم انقلاب با صلابت در مقابل دشمنان سخن میگوید آنروز به خاطر حضور رزمندگان در صحنه جهاد بود و امروز بهواسطه صبر و ایستادگی خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران است.
حجتالاسلاموالمسلمین حسینی بوشهری افزود: تجلیل از ایشان و رشد علمی این عزیزان کار ارزنده و رسالت حوزه علمیه است و حوزه همواره بر اساس تکلیف عمل کرده و نقش جدی در بحث ایثار و شهادت داشته است.
در ادامه معاون ارتباطات حوزهای دفتر مقام معظم رهبری گفت: این محفل دو شرافت و دو فضیلت دارد اول اینکه مزین به نام شهادت و ایثار است و محفلی که منصوب به خاندان شهداست عظمت دارد و این محفل مزین به حضور علما و فضلا و طلابی از خاندان ایثار و شهادت است.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی گفت: شهدا مایه امنیت و رفاه و آسایش ما در داخل کشور و گسترش انقلاب در اقصی نقاط دنیا شدند و در همه عالم اسلام را احیا کردند و این را مدیون خون پاک شهدا هستیم.
معاون ارتباطات حوزهای دفتر مقام معظم رهبری ادامه داد: هدف نهایی انسان رسیدن به سعادت است و حقیقیترین و بهترین راه رسیدن به سعادت شهادت است که بالاتر از آن خوبی نیست و گذشتن از جان اجر والایی دارد که بهواسطه ایثار و گذشت است و معاملهای که با خدا در جهاد فی سبیل ا... داشته است.
وی افزود: امام راحل الگوی خوبی برای طلاب هستند. ایشان با اخلاصی که داشتند و فکر و اندیشه ایشان به نور الهی روشن بود که اثرگذار بودند و کلامشان نافذ بود و با کلام نافذشان و با توکل الهی که داشتند انقلاب را پیروزی رساندند و در برابر دنیا ایستادگی کردند.
سخنران پایانی این مراسم حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی نماینده ولیفقیه، معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بود که با اشاره به اینکه روحانیت برای تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت برنامهریزی کنند، گفت: حوزه در فرهنگ ایثار و شهادت طلایهدار باشد و همانگونه که در امور دینی به تبلیغ میپردازند به تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت که همان فرهنگ امام حسین (ع) است، اهتمام داشته باشند.